Lær Mer Om Grønn Energi

Nå, mer enn noen gang, folk er bekymret for den energien vi bruker i dette samfunnet. Grønn energi tips blir søkt ut, mer og mer. Å være «grønn» ikke bare sparer miljøet, men det kan også spare deg for penger i det lange løp. Fortsett å lese for noen gode tips for å gjøre livet ditt grønnere.

Når du ikke bruker apparatene, bør du sørge for at de er slått av. Hvis du er i et rom, må du kontrollere at lyset er slått av når du avslutter. Hvis du forlater hjemmet ditt, må du kontrollere at TV-en er slått av. Disse små tingene kan i stor grad redusere mengden energi du bruker i hjemmet ditt, som vil gi deg litt ekstra penger i lommen i slutten av måneden.

Varm opp hjemmet ditt med en pellets ovn. Pellets er i utgangspunktet laget av komprimert sagflis: de brenner uten utstråling og er mye lettere å lagre og transportere enn en haug av tre. Før du investerer i en pellet ovn, bør du finne et sted hvor du kan få rimelig pellets først.

Spar energi, og dine hardt opptjente dollar, ved bare å bruke vaskemaskin og oppvaskmaskin når du har en full Last. En liten belastning bruker like mye energi som full Last og oppnår mye mindre for energiforbruket. La tøyet stable opp en annen dag eller to for å maksimere besparelser og effektivitet. Også vurdere tørking klær utendørs på en klessnor hvis tillatt i ditt område. Den friske utandørs duft kan ikke slå, og du vil vise en betydelig besparelse i din nytte regning hvis du kutter tilbake på tørketrommelen bruk.

Vær oppmerksom på termostaten i ditt hjem. Ved å installere en programmerbar termostat blir det enklere å spore temperaturen i huset, og skru ned varmen når du ikke er hjemme. Mellom 1 og 3 prosent av energikostnadene kan kuttes for hver grad du slår den ned!

I løpet av ferien kan det være fristende å ønske å sette opp mye lys, både i og utenfor hjemmet ditt. Dette er imidlertid ikke lurt. Ikke bare vil strømregningen være ekstremt høy, men du vil bruke for mye energi. Prøv å bruke julelys sparsomt.

Ikke skru varmen opp for langt i hjemmet, med mindre du trenger det. Bruk joggebukser og genser hvis du er kald. Når varmen er i gang, bruker den mer energi enn nødvendig.

Vær oppmerksom på watt som brukes i ditt hjem. Det er enheter som watt assistenten eller Kill-A-watt som kan overvåke din wattstyrke og hjelpe deg å se hva som er forbruker energi. Du kan se hvor mye energi det bruker, ved å koble apparatet til det. Dette gjør at du vet hvor mye det koster å betjene en enhet.

Å være «grønn» kan utgjøre forskjellen i livet ditt fordi, til slutt, ender du opp med å spare penger. Men ved hjelp av grønn energi kan gjøre en stor forskjell for verden rundt oss, så vel. Jo flere mennesker som bruker grønn energi, jo mer vi bevare våre ressurser og holde verden ser vakker.