Reduser Månedlige Regninger Med Disse Grønne Energitipsene

Grønn Energi

Du vet sikkert om grønn energi. Du kan gjøre et par ting, og tror det er nok, eller du kan ikke ha gjort noe relatert til grønn energi siden det ble en så populær idé. Uansett hva din erfaring med grønn energi, her er noen gode forslag for å sikre at du kan bruke grønn energi, i hvert fall litt.

Hvis du ønsker å spare energi, justere Air condition enhet slik at den er satt to grader høyere om sommeren og to grader lavere om vinteren. Du vil sannsynligvis ikke kunne fortelle at du har endret det, men tar det steget vil spare deg på den månedlige regningen og få ned karbonutslipp.

Bytt dine gamle glødepærer for høy effektivitet LED eller kompakt fluorescerende lyspærer. Disse pærene bruker langt mindre strøm enn glødelamper, og de kommer i størrelser som passer de fleste eksisterende inventar. Mens up-front kostnaden er generelt høyere, de fleste av disse pærene vil vare i årevis før brenning.

Når du kjøper nye apparater, for eksempel kjøleskap, områder og vaskemaskiner, se etter Energy Star-etiketten. USA Department of Energy anbefaler disse produktene fordi de sparer energi. Du vil også spare penger ved å bruke dem. Produkter som er energieffektive vil vanligvis ha en stjerne på dem.

Tenk å bruke vinden til makten din hjem for en utmerket kilde til grønn energi. Du vil ikke bare være av strømnettet, men vinden er en utslippsfri kilde til energi som er i rikelig tilførsel i mange områder av verden. Den opprinnelige kostnaden kan være høy, men besparelsene i det lange løp er høye også.

Hvis du sliter med å opprettholde lave energikostnader i hjemmet ditt, bør du prøve å sette i en vann-effektiv flytkontroll vaskemaskin eller dusj Rose som er Triple A-vurdert. Triple-A apparater er utformet for å redusere mengden energi som brukes i hjemmet ditt, som til slutt vil føre til store besparelser.

Få en energi revisjon av ditt hjem. Å ha ditt hjem inspisert av en profesjonell er den beste måten å finne ut hvordan du kan vedta alternative energikilder. I noen tilfeller, sol eller vind eksponering er rett og slett ikke høy nok til å rettferdiggjøre å investere i alternative kilder til makt.

Du trenger ikke å bruke mye for å være en grønn energiforbruker. Du kan bare endre vaner og være grønn. Du kan sikkert spare stort ved å kjøre fartsgrensen og ikke over bruke gasspedalen. Du kan spare så mye som 20 prosent på gass hvis du bare følger disse to reglene.

Hvis du er på et oppdrag å gå grønt, start ved å holde elektriske varmeovner av eller på en svært lav innstilling i vintermånedene. I stedet investere i noen varme klær og tøfler for familiemedlemmer og bruke en ildsted eller pellets ovn til å varme levende områder. Kjølig luft hjelper sove mønstre, så vel som å forbedre pusten.

Nå som du har lest litt om hvordan du bruker grønn energi, bør du ha noen ideer i hodet for å gjøre hjemmet ditt mer grønt. Bruk ideene i denne artikkelen for å komme i gang, og for å gi deg konkrete tiltak du kan ta i dag for å sikre at du lever grønt.