Søker Du Etter Grønn Energiinformasjon? Les Deretter Videre

Grønn Energi

Bruk av grønn energi er en enkel og rimelig måte å hjelpe miljøet på, samtidig som du senker regningene dine. Det er mange enkle tips i denne artikkelen, som vil hjelpe deg med å komme i gang uten å måtte bruke en arm og et ben. Les videre for å lære hva du trenger for å begynne.

Hvis du bor i et solrikt område, kan du generere din egen energi. Invester i PV-celler og ha en profesjonell installere dem på taket. Du bør ha dine behov i elektrisitet vurdert av en profesjonell for å sikre at solinstallasjonen vil gi nok strøm til hjemmet ditt.

Kjøp en eske ziplock Quart størrelse baggies og bruk disse til å lage din egen snacks. Enten du liker litt trail mix, Chex mix, eller en velsmakende Muffin, kan du bruke denne posen og vaske det når du kommer hjem for å bruke neste dag. Hold snacks grønne ved å vaske og gjenbruk disse baggies for snacks til de er for slitt.

Bruk oppladbare batterier. Mens de kan koste litt mer i utgangspunktet, vil de spare deg mye penger i det lange løp. Oppladbare batterier kan brukes hundrevis av ganger, og de trenger bare å byttes ut omtrent hvert femte år. En annen fordel er at du ikke stadig legger til korrosive batterier i deponiet.

Bytt ut vanlig lyspære med Energy Star-kvalifiserte pærer. Disse pærene varer ca ti ganger så lenge en tradisjonell glødepære, og bruke ca 75 prosent mindre energi, sparer du ca $30 i energikostnader i løpet av levetiden til pære. De avgir også omtrent 75 prosent mindre varme, og er derfor mye tryggere.

Bruke kaldt vann i vaskemaskinen når det er mulig er en fin måte å spare energi. Grunnen til dette er at en betydelig mengde energi er nødvendig for å varme vann. Faktisk, om 90 prosent av energien forbrukes når vaske klær brukes til oppvarming av vann. Bruk av varmt vann er dyrere for både deg og miljøet.

Hvis du ikke har råd til å få nye vinduer som er mer energieffektive, sørg for å investere i noen gode nyanser. I sommermånedene kan du dekke vinduene i løpet av dagen for å holde solen ute. I vintermånedene, la vinduet dekker åpne for å la solen varme opp rommene; lukke dem om natten om å bidra til å holde kulden ute.

Bruk en bærbar datamaskin i stedet for en stasjonær PC, som bruker mer energi. Ved å gjøre dette kan du spare rundt 75% av elektrisk regning, spesielt hvis du stadig bruker Internet t eller skrive opp papirer. I tillegg er den bærbare datamaskinen bærbar og brukes hvor som helst i huset.

Selv om det er super enkelt og ganske kostnadseffektivt å endre hjemmet ditt for å gjøre bruk av grønn energi, er det opp til deg å ta det du har lært her og komme i gang. Jo mer tid du dedikerer til prosjektet, desto bedre blir resultatet. Så kom deg ned på jobb i dag for de beste resultatene!